Prepareu-vos Companys

Estigueu atents, prepareu-vos, preparem-nos…, també a Catalunya Nord.
Fa massa temps que estem confinats, s’apropa la primavera, s’apropa l’hora de tornar als carrers, a les places i als mercats. S’apropa l’hora de sortir del cau i fer créixer el Consell per la República.
A les eleccions del 14 de febrer l’independentisme va obtenir per primera vegada un resultat superior al 50%. Precisament 51,7%. Aquest resultat extraordinari posa els tres partits independentistes davant la necessitat d’un acord i una estratègia que permetin avançar pensant en el país i deixant de banda els càlculs partidistes que els han paralitzat durant tres anys.
Algunes declaracions d’aquests dies fan pensar que uns cerquen a oblidar i abandonar el Referèndum del Primer d’Octubre i el seu mandat, però tots saben que de camí només n’hi ha un, el de la unitat. D’aquí a uns dies, hi veurem més clar, però de moment queda molt clar que el Consell per la República és la veu transversal que nos proposa anar endavant sense rendició.
Això nos dóna una gran responsabilitat com a Delegació, hem de fer conèixer l’estratègia i les propostes del Consell per la República. D’un costat la repressió i els abandons per l’altre el camí cap a la plena llibertat cada dia més necessari.
Per això, activem les informacions sobre el Consell i activarem les accions, respectant la mesures imposades per la crisi sanitària.
Seguiu atents i inviteu amics a adherir-se.

Presentació del CxR Ceret gener 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *