El dret a l’ensenyament del català no se toca pas Sr Aliot !

| 1

Manifestem a Perpinyà dissabte 23 d’octubre a les 11 del matí

El batlle de Perpinyà, Louis Aliot, ha decidit impedir la implantació d’un segon col·legi i d’un liceu a Perpinyà, un projecte que La Bressola porta per desenvolupar l’ensenyament del català i en català sobre el territori de la Catalunya Nord. 

El batlle de Perpinyà ha decidit fer servir el dret de preempció sobre el Convent de les Clarisses, que La Bressola ja havia adquirit per implantar els dos establiments escolars al cor del barri del Vernet, un equipament imprescindible per a l’ensenyament del català.

El batlle de Perpinyà ha decidit saltar-se la llei per tal de satisfer el seu anticatalanisme primari. En efecte, la municipalitat de Perpinyà ha decidit usar el dret de preempció sobre aqueix edifici, però la llei també diu que per fer servir el dret de preempció, una municipalitat necessita tenir un projecte concret.

El sol projecte concret que té la municipalitat de Perpinyà és impedir el desenvolupament de l’ensenyament del català.

No, això no, Sr Aliot ! L’ensenyament de la llengua i cultura catalanes no se toca pas a casa nostra ! Aqueix dissabte tindreu la resposta al vostre atac injustificat i insuportable.

Per tant, la Delegació del Consell per la República fa una crida a manifestar massivament al costat de la Bressola aqueix dissabte 23 d’octubre a les 11h00 a la plaça Catalunya de Perpinyà.

Delegació del Consell per la República a Catalunya Nord, el 20 d’octubre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *